ΟΤΑΝ ΤΟ ΒΑΡΕΛΙ ΤΟΥ ΦΑΣΙΣΜΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΤΟ!

Η Δημοτική Αρχή Παπανικολάου στην Γλυφάδα θέλοντας να χαϊδέψει τα αυτιά του ακροδεξιού της ακροατηρίου στην συνεδρίαση του ΔΣ στις 02-10-20 καταψήφισε πρόταση ψηφίσματος καταδίκης της Ναζιστικής – εγκληματικής οργάνωσης Χρυσή Αυγή που κατέθεσε η Δημοτική Παράταξη Ανατροπή στην Γλυφάδα με την στήριξη της Λαϊκής Συσπείρωσης Γλυφάδας που ζητούσαν την παραδειγματική τιμωρία των Ναζί δολοφόνων με τις υψηλότερες ποινές.

Για να μην εκτεθούν τελείως όμως στα μάτια κάθε δημοκράτη της πόλης μας , κατέβασαν δικό τους ψήφισμα στο οποίο όμως αποδείχθηκε πόσο καλοί νεροκουβαλητές της ΧΑ και των Ναζί είναι αφού ρίχνουν νερό στον μύλο του φασισμού.

Στο ψήφισμα της Δημοτικής Αρχής δεν ανάφεραν πουθενά πως πρέπει να καταδικαστούν με τις υψηλότερες ποινές οι Ναζί εγκληματίες, αλλά γενικά και αόριστα πως υπάρχει εμπιστοσύνη στην ελληνική δικαιοσύνη.

Επίσης, αναπαρήγαγαν μέσα από το ψήφισμα τους την απαράδεκτη και ανιστόρητη θεωρία των δύο άκρων.

Είναι ξεκάθαρο λοιπόν πως με το συγκεκριμένο ψήφισμα δεν κράτησαν ούτε τα προσχήματα και πως ήταν ένα ψήφισμα για τα μάτια του κόσμου. Δεν υιοθέτησαν ούτε καν την πρόταση να ψηφιστεί έστω το ψήφισμα που κατέβηκε στον Δήμο Αθηναίων ( με Δήμαρχο δικό τους, τον κο Μπακογιάννη της ΝΔ) που εκεί έλεγε πως το ΔΣ ‘’προσδοκά’’ την καταδίκη των Ναζί.

Με το συγκεκριμένο ψήφισμα της Δημοτικής Αρχής επιχείρησαν κρυβόμενοι πίσω από τις λέξεις να εξισώσουν τον φασισμό που τόσο έχει υποφέρει ο ελληνικός λαός και η ανθρωπότητα όλη με τον Κομμουνισμό που τσάκισε τον Φασισμό μιλώντας για ολοκληρωτικά καθεστώτα.

Όσο για την εμπιστοσύνη στην δικαιοσύνη να τους θυμίσουμε χαρακτηριστικά παραδείγματα, όπως ο ανεκτικός έως προκλητικός ρόλος αστυνομικών στη δολοφονία του Παύλου Φύσσα ή να θυμίσουμε την απόφαση της εισαγγελέα Αδαμαντίας Οικονόμου, που ύστερα από σχεδόν 5,5 χρόνια διαδικασίας και ανάδειξης αμέτρητων και ατράνταχτων αποδεικτικών στοιχείων για τους απογόνους των ταγματασφαλιτών και των δοσίλογων εμφανίζει τις εγκληματικές επιθέσεις ως… μεμονωμένα περιστατικά και ως συμπτώσεις.

Άρα, η εισαγγελική πρόταση αναδεικνύει ότι δεν πρέπει να υπάρχει κανένας εφησυχασμός από τους εργαζόμενους και το λαό απέναντι στη Χρυσή Αυγή, την εγκληματική ιδεολογία της, τη χρησιμότητά της για το αστικό σύστημα και τις υπηρεσίες που προσφέρει.

Η Λαϊκή Συσπείρωση  θα συνεχίσει να παλεύει και να πρωτοστατεί στον αγώνα για την απομόνωση της εγκληματικής , ναζιστικής Χρυσής Αυγής και των άλλων φασιστοειδών, με όποιο όνομα κι αν εμφανίζονται ή μεταλλάσσονται παντού, στην γειτονιά μας , στους τόπους δουλείας , στα σχολεία, μέσα στο δημοτικό συμβούλιο.

Κανένας πλέον, μετά και από αυτή τη δίκη, δεν μπορεί να ισχυριστεί ότι δεν ξέρει τι πραγματικά σημαίνει Χρυσή Αυγή, τι σημαίνει φασισμός, ρατσισμός και εθνικισμός.

Είναι χρέος όλων μας να είμαστε σε επαγρύπνηση , να ολοκληρωθεί η δίκη με την καταδίκη της Χρυσής Αυγής και να βρεθούν στην φυλακή με τις υψηλότερες ποινές  . Χρειάζεται όμως να μην εφησυχάζουμε και να καταδικαστεί στην συνείδηση του λαού ο φασισμός με όποια μορφή και αν εμφανιστεί , όποια μάσκα και αν φορέσει.

Η παραδειγματική τιμωρία των ναζί δολοφόνων, που μέχρι σήμερα κυκλοφορούν ελεύθεροι συνεχίζοντας να σπέρνουν το φασιστικό – ρατσιστικό δηλητήριο, είναι λαϊκή απαίτηση! Όλοι να δώσουμε το παρόν την Τετάρτη 7 Οκτωβρίου στις 10 π.μ. στο Εφετείο! Να Απαιτήσουμε την καταδίκη τους!

Σημείωση: Να πούμε στον κύριο Θεοδοσόπουλο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Η Γλυφάδα Γυρίζει Σελίδα» και τον δημοτικό του σύμβουλο και Αντιπρόεδρο του ΔΣ κο Γιάχο, πως το να ψηφίζεις και τα δυο ψηφίσματα χωρίς να παίρνεις ξεκάθαρη θέση , εκτός ότι είναι απαράδεκτο , είναι και επικίνδυνο !
Λίγο μπέσα δεν βλάπτει!