Δυναμώνουμε την αλληλεγγύη μας! Παρέμβαση της Λ.Σ. Γλυφάδας για επανασύνδεση ρεύματος.

Αίσιο τέλος είχε μετά από παρέμβαση του επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης Γλυφάδας Αλέξη Στεφανίδη στο Δημοτικό Συμβούλιο ταλαιπωρία συμπολίτισσας μας που βρισκόταν εν μέσω πανδημίας χωρίς ρεύμα με σοβαρά οικονομικά προβλήματα και μητέρα δυο ανήλικων παιδιών.
Χρειάζεται να δυναμώσουμε την αλληλεγγύη μας, να μην αισθανθεί κανένας μόνος, να μην νιώσει κανένας φόβο.
Δυναμώνουμε την αλληλεγγύη μας στον γείτονα, στους εργαζόμενους της πρώτης γραμμής, τους ιατρούς. Τους εργαζόμενους στους δήμους. Στους εργαζόμενους που είναι σε αβεβαιότητα και δεν ξέρουν αν θα έχουν μισθό τον επόμενο μήνα. Δείχνουμε αλληλεγγύη στον άνεργο, στον συνάδελφο που δουλεύει από το σπίτι , στον ηλικιωμένο της γειτονιάς, στην μωρο-μάνα, στον μαθητή.
Η φιλανθρωπία γνωρίζει μέρες δόξας αυτές τις ημέρες! Η ταξική αλληλεγγύη όμως δεν έχει καμία σχέση με την φιλανθρωπία αυτών που μέσω τέτοιων πράξεων θέλουν να αθωώσουν το σύστημα που μας έχει φέρει σε αυτή την κατάσταση.
Μόνο ο λαός μπορεί να σώσει τον λαό. Η ταξική αλληλεγγύη δεν έχει σκοπό την βοήθεια σε αυτόν που έχει ανάγκη για μια στιγμή, αλλά έχει σκοπό να δυναμώσουν τα αγωνιστικά χαρακτηριστικά των ανθρώπων της εργασίας ώστε να διεκδικήσουν όσα τους ανήκουν και αυτό το σύστημα τους τα στερεί.